Hogyan védenek a Respro maszkok a vírusoktól?
2020-01-30 00:00

Nem elég nekünk a szeméttel tüzelők, az autók és az ipar által kibocsátott légszennyező anyagok mennyisége, szinte minden évben nyakunkba kapunk még egy gyorsan terjedő vírus törzset is. Hogyan védhet meg egy Respro légszűrő maszk a vírusoktól?
Fotó: Chiang Rai Times/thethaiger.com

Tovább

Miért javasolt télen is Respro maszkot viselni?
2019-10-03 00:00

Legtöbbünknek kétkeréken a tél nem megfelelő idő a napi közlekedéshez, de ... Ez sokkal jobb, mint a metrón, villamoson vagy a buszon körbeutazni a várost, és lényegesen gyorsabb.
A nyilvánvaló sötét estéken, a hideg hőmérsékleten, valamint a megfelelő felszerelés szükségességén kívül ésszerű fontolóra venni a kerékpározás során belélegzett levegő minőségét és azt, hogy ez hogyan befolyásolhatja az egészséget.
      Néhány pontban összefoglaltuk miért is hasznos, ha a Respro maszk a téli felszerelésnek is fontos tartozéka.

Tovább

Hogyan hordjuk a Respro légszűrő maszkot
2014-09-09 11:14

Ha nem biztos abban hogyan kell felvenni a Respro légszűrő maszkot és hogyan illeszkedik tökéletesen, hogy eredményesen lássa el légszűrő funkcióját nézze meg az alábbi videót.

Tovább


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro