Rólunk

Üzletünket 1922-ben alapította Velvárt Nándor, a kor egyik legismertebb magyar kerékpárversenyzõje. A cég által gyártott verseny és köhasznú biciklik az 1936-os Brüsszeli Világkiállításon díjat nyertek

A II. Világháború utáni államosítás következtében a cég lehetõségei is minimálisra zsugorodtak, de továbbra is gyártottak versenykerékpár vázakat a hazai élversenyzõk számára.

1992 óta társas vállalkozásként folytatva mûködésünket igyekeztünk a kor szellemének megfelelni és a vásálói igényeket mindinkább színvonalasan kielégíteni.

A kilencvenes évek végére mindinkább egyértelmûvé vált, hogy a városok növekedése, fejlõdése, az egyre több gépjármû megjelenése a világ nagyvárosaihoz hasonlóan Magyarországon is együtt jár a légszennyezettség fokozódásával. Ezért mintegy 10 éve elkezdtük forgalmazni a kiváló minõségû angol gyártmányú Respro légszûrõ maszkokat elõször a kerékpárosok és egyéb sportot ûzõk számára.

A hazánkban évek óta sulykolt de sajnos még mindig megoldatlan problémának számító magas pollenkoncentráció és az allregiás betegek számának elszaporodásával kiszélesítettük a palettánkat a kimondottan az allergiás tünetek megelõzésére kifejlesztett Allergy maszkokkal, melyek alkalmasak az újonnan feltûnt sertésinfluenza vírusának kiszûrésére is.

Az elkövetkezendõ idõszakban is igyekszünk minél színvonalasabb formában kielégíteni az egyre növekvõ igényeket.

Velvart Bike Shop-kerékpár boltok:
info@velvartbmx.hu
www.respro.info.hu
www.velvartbike.com

Pesten:
1075 Bp Wesselényi u. 58.
Tel./Fax.:  00 36 1 351 3942 
Nyitvatartás: Hétfõtõl Péntekig: 10:00-18:00
Szombaton: 10:00-13:00
Térkép

DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro