Miért javasolt télen is Respro maszkot viselni?
2019-10-03 00:00

1. Tudomány: A tüdőbe jutó hideg levegő szűkíti az ereket, csökkentve működési képességüket és az oxigén felvételét a vérbe. Naponta keverje össze a hideg levegőt a szennyezettséggel és az expozícióval, és voila, olyan kedvezőtlen állapot jön létre, amely nem egészséges.
2. Jó hír: Az összes Respro® filter a levegő szűrése közben elősegíti a tüdő működésének javítását azáltal, hogy hőcserélőként működik, ahol a filter visszatartja a hő bizonyos százalékát. Az előző kilégzéses légzési ciklusból visszamaradt hő melegíti fel a hideg levegőt, mielőtt az a tüdőbe kerülne
3. Sajnos: Télen nagyobb a szennyezés az ebben az időszakban uralkodó alacsony nyomás és a nap hiánya miatt, amely a szennyező anyagok konvekciós áramlását hozza létre.
 4. Mintha még nem tudnánk: Több autó, több busz, több tehergépjármű az úton forgalmi torlódásokat eredményez. A lassú forgalom miatt az autók motorjai nem működnek hatékonyan, így több kipufogógáz és részecske képződik és kerül a levegőbe. És a ciklus folyamatosan ismétlődik.
5. Ó, és… egy maszk melegen tartja az arcot is.

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro