RESPRO® CINQRO
2012-10-09 14:50

Városi edzés a RESPRO® CINQRO™ maszkkal...

Külső viselet, belső védelem...
 
Respro® örömmel jelenti be, hogy piacra dobja az 1.5 generációs CiNQRO™ Sport maszkot. A Respro® úgy tervezte CiNQRO™ maszkot, hogy a legjobb technológiát nyújtsa a vásárlóknak kényelem és a stílus megtartása mellett. 

Az új CiNQRO™ maszkok egy új Powa Elite szeleppel szereltek, mely lehetővé teszi a gyorsabb hő és páracserét, így könnyebb lélegzést és hihetetlen kényelmet biztosít a használat alatt. A maszkok neoprén anyagból készülnek négy sportos színösszeállításban. A csomag egy tartalék Techno filtert is tartalmaz, így a vásárló választhat a két típusú filter között – a Sport filter alkalmas a levegőben lebegő részecskék szűrésére, úgymint a dízel-kibocsátás, por és pollen, míg a Techno filter alkalmas mind a szemcsés anyagok, mind a vegyi gázok kiszűrésére. 

Ha valakinek légzési problémái vannak vagy arra törekszik, hogy elkerülje a napi levegőszennyezettségnek való kitettséget a Respro ® maszk kényelmes, elegáns és mindenek előtt biztonságos védelmet nyújt a tüdő számára. 

Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro