Ultralight maszk a Respro legújabb fejlesztése
2015-02-11 11:27

Míg a Respro a neoprénből készült maszkjai tökéletesen alkalmasak a téli használatra, jól szigetelnek a dermesztő hidegben, addig az új Ultralight maszk jól használható a nyári hónapokban. Az új Ultralight anyag lehetővé teszi a 4-utas, rugalmas és légáteresztő viseletet, amely használatával könnyebben tud lélegezni a meleg, párás körülmények között.

Az Ultralight maszk fekete / ezüst Powa Elite szelepekkel szerelt, fekete / ezüst törhetetlen orrcsipesze és a sport szűrő alapkivitelben - tökéletes egy pollen-terhelt tavaszi / nyári futáshoz vagy a szennyezett városi területen, országúton, forró, poros körülmények közötti használatra.

Az új Ultralight maszk 2015 tavaszi debütálása kiegészíti a már régóta meglévő [és hatékonynak bizonyult] Respro® maszkok választékát.


Vissza a cikk listához


DemolitionVolumeTall orderSTLNbikesStrangerRantLotek KHE BikesOdi Flybikes PrimoGryphusVans The Shadow ConspiracyUnited Subrosa Cult AnimalS&MOdysseyMerrittTroy Lee DesignsEastern BikesSaltFederalKinkclatFictionBone DethWTPHaro